Sport

Přijďte si k nám zasportovat na největší přírodní koupaliště v Praze. Máme pro vás mnoho možností a každý rok nabídku rozšiřujeme. Jako například letos nové kondiční tréninky pro zlepšení vašeho zdraví a spokojenosti.

Novinkou u nás v na Hostivařské přehradě je také spolupráce se společností Snowboardel, která je největší prododejce paddleboardů v Čechách a postará o to, aby jste mohli v našem areálu používat to nejlepší vybavení pro jízdu na paddleboardech.

Naše půjčovna paddleboardů je tak vybavena různými typy plováků od těch nejlepších značek pro všechny zájemce. Allround paddleboardy pro začátečníky, Touring paddleboardy pro pokročilejší i Race paddleboardy pro závodníky. Další spoluprací se Snowboardelem, je i odborná výuka pod taktovkou trenéra
Michal Kašpárka, který vás provede kurzy šitými na míru!

Vyberete si z nabídky kurzů paddleboardingu a posuňte svoje dovednosti na další LEVEL!

Slovo sport je anglosaského původu a odvozuje se od slova disport, znamenající obveseleni či rozptýlení. A z toho pramení vše, co u nás najdete. Prostě bychom vám rádi vyvolali úsměv na tváři.

V našem areálu máme pro vás připraveny také další aktivity. Počínaje lehkými hrami jako házení frisbee, petangem, street basketbalem nebo malým fotbálkem. U nás dále najdete například 2 hřiště na plážový volejbal, padleboardy, slackliny, u-rampu na skateboarding, venkovní workoutovou tělocvičnu, ale třeba i
wakeboarding a vodní lyže.

Na pláži můžete také jezdit na skimboardu a u naší recepce zkuste třeba balanceboardy.
Velkou zábavou je naše skluzavka. Jednotlivým sportům se můžete věnovat nárazově a nebo třeba i pravidelně včetně pomoci trenéra. U nás pravidelně sportuje česká wakeboardová dětská základna pod vedením Matese Blahovce a dalších našich trenérů. Honza Bašný nám zařídil skate rampu a chodí k nám trénovat jeho svěřenci.

V nabídce máme i šlapadla se skluzavkou, ale i bez, pro lepší výhled při plavbě po přehradě a sledování flóry a fauny jako třeba malého ledňáčka, volavky, nutrie nebo 3 želv, které u nás již nějakou dobu žijí.
Na drobné sporty můžete přijít kdykoliv chcete a na ty frekventované je třeba udělat rezervaci. Stejně tak na tréninkové programy. K rezervaci použijte náš rezervační systém. Po úspěšné rezervaci je třeba přijít s průkazem totožnosti pro ověření vaší osoby.

Seznam sportů a sportovišť

Paddleboardy
Rezervovat
Beach volejbal
Rezervovat
Wake vlek
Rezervovat
Obří trampolína
Water slide
Petanque
Paddleboard Yoga
Dětský koutek

Kde sporty a sportoviště najdete

X